Overslaan en naar de inhoud gaan

Veel gestelde vragen Vaatchirurgie

Gepubliceerd op: 25 februari 2022
Kan ik mijn medisch dossier van de vaatchirurg krijgen?
expand_more

Een patiënt heeft recht op inzage van zijn/haar medisch dossier waarin gegevens staan over de behandeling in het ziekenhuis.

Het snelst heeft u inzage in uw medisch dossier via Mijn Slingeland. Medische informatie die na 29 september 2016 is ingevoerd, is te zien in het online dossier. Informatie van voor deze datum kan alleen via het privacyformulier worden opgevraagd.

Het is ook mogelijk  verzoek tot inzage in het medisch dossier te doen door het 'privacyformulier' in te vullen. Zie Dossier opvragen.

Kan ik een second opinion vragen bij de vaatchirurg van het Slingeland?
expand_more

Bent u patiënt van een vaatchirurg in een ander ziekenhuis? Voor een second opinion in het Slingeland Ziekenhuis heeft u wel een verwijzing nodig van uw huisarts of de specialist in het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. Heeft u een verwijzing, dan kunt u contact opnmemen met de polikliniek om een afspraak te maken voor een second opinion.
Bent u onder behandeling in het Slingeland en wilt u een second opinion van een andere vaatchirurg binnen het Slingeland Ziekenhuis? Dat kan, u kunt altijd om een tweede mening vragen. U heeft van niemand toestemming nodig, ook niet van uw eigen specialist. We raden u wel aan om dit te bespreken met uw specialist. Ook als u besluit naar een ander ziekenhuis te gaan. U heeft namelijk wel een verwijzing nodig. 

Kan ik een vraag stellen aan een vaatchirurg van het Slingeland?
expand_more

Niet via email

U kunt geen vraag stellen over uw eigen gezondheid via een e-mail aan ons ziekenhuis. Wij kunnen niet garanderen dat het e-mailverkeer op een veilige wijze plaatsvindt zodat uw persoonlijke gevens beschermd zijn tijdens de verzending.

Via e-consult in Mijn Slingeland

Als u onder behandeling bent bij de vaatchirurg, kunt u gebruik maken van een E-consult in Mijn Slingeland. Dit is een veilige omgeving om een vraag te stellen aan de zorgverlener bij wie u onder behandeling bent. Het bericht in een e-consult wordt aan het specialisme aangeboden. De secretaresse zorgt dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt voor beantwoording.  

Via de huisarts

Als u (nog) niet onder behandeling bent van een vaatchirurg in het Slingeland Ziekenhuis raden we u aan om bij gezondheidsklachten eerst contact op te nemen met uw huisarts. Die zal u adviseren en indien nodig een verwijsbrief geven naar een specialist in het ziekenhuis. Specifieke vragen over uw gezondheid kunt u dan tijdens een consult met de vaatchirurg stellen.

Laatst bijgewerkt op: 15 april 2022

Anatomie aderen en slagaderen

Anatomie aderen en slagaderen

vatenaneurysma.PNG
Vaatchirurgen Slingeland beste behandelaars bij verwijde buikslagader