Overslaan en naar de inhoud gaan
Kenniscentrum Vaatchirurgie

Kenniscentrum Vaatchirurgie

M. Nijenhuis, MSc

M. Nijenhuis, MSc

Functie: Verpleegkundig specialist

BIG-nummer: 29911541430

Telefoonnummer: 0314 32 99 88

Afdeling: Vaatchirurgie

Opleidingen

  • 2005-2009: Opleiding verpleegkunde, HBO-V aan de Saxion Hogeschool te Deventer (2009)
  • 2014-2016: Opleiding verpleegkundig specialist, Master of Advanced Nursing Practice (MANP) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

 

Specialisaties:

  • Cursus werkbegeleiding (2011)
  • Cursus algemene wondbehandeling, WCS (2012)

 

Werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis sinds 2014.

Even voorstellen

In 2014 ben ik in het Slingeland Ziekenhuis komen werken en ben ik gestart met de opleiding tot verpleegkundig specialist aan de HAN te Nijmegen. Tot die tijd ben ik werkzaam geweest in het Gelre Ziekenhuis te Zutphen als verpleegkundige op de afdeling algemene chirurgie. In 2016 heb de opleiding tot verpleegkundig specialist behaald.
 
Als verpleegkundig specialist vaatchirurgie ben ik overwegend werkzaam in de polikliniek. Ik ben betrokken in de zorglijnen arterieel en veneus vaatlijden, (diabetische) voetproblematiek en intensieve wondzorg. U kan mij dan ook tegenkomen op de polikliniek Vaatchirurgie en tijdens het (diabetisch) voetenspreekuur.
Tijdens de spreekuren werk ik intensief samen met ons vaatchirurgisch team welke bestaat uit vaatchirurgen, vaatlaboranten, verpleegkundig specialisten, wondconsulenten, doktersassistenten en secretaresses. Samen proberen wij u zo optimaal mogelijk te behandelen.
 
Als verpleegkundig specialist combineer ik kennis en kunde op medisch en verpleegkundig gebied. Hierdoor kan ik de patiënt optimale zorg bieden op het gebied van diagnostiek, behandeling, leefstijlbegeleiding en preventie. Het beoogde resultaat is om de patiënt (en diens naasten) goed voor te lichten, waardoor de patiënt weloverwogen zijn/haar eigen keuze kan maken. Iedere patiënt en iedere casuïstiek is uniek, waardoor mijn werkzaamheden geen dag hetzelfde zijn. Dit maakt mijn werk zo leuk!

Anatomie aderen en slagaderen

Anatomie aderen en slagaderen

vatenaneurysma.PNG
Vaatchirurgen Slingeland beste behandelaars bij verwijde buikslagader