BlogRecente blogs › Vaatchirurgen naar SKB Winterswijk

Vaatchirurgen naar SKB Winterswijk

Redactie Slingeland

Maandag, 15 Januari 2018

In het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) werden patiënten van de polikliniek Vaatchirurgie behandeld door de vaatchirurgen van het Medisch Spectrum Twente. In het kader van de fusie van het Slingeland Ziekenhuis en het SKB, is deze werkwijze met ingang van 1 januari 2018 gewijzigd. De vaatchirurgen van het Slingeland Ziekenhuis zullen hun werkterrein uitbreiden naar Winterswijk. Zij zullen de patiënten op de polikliniek Vaatchirurgie van het SKB gaan behandelen.  


De vakgroep chirurgie in Doetinchem heeft vier gespecialiseerde vaatchirurgen: Joe Kolkert, Ruby Krol, Susan Lemson en Dick Scharn. Spreekuren van de vaatchirurgen vinden op de hoofdlocatie in Winterswijk plaats en vanaf het voorjaar 2018 waarschijnlijk ook op de buitenpolikliniek in Eibergen. De behandeling kan voor het grootste deel volledig in Winterswijk plaats vinden. Mocht er een operatieve ingreep genoodzaakt zijn dan wordt deze vooralsnog in het Slingeland Ziekenhuis uitgevoerd.  
Alle patiënten van de polikliniek Vaatchirurgie SKB ontvangen een brief over deze wijziging en worden door medewerkers van de Vaatpolikliniek gebeld. Patiënten kunnen zelf aangeven bij wie zij de behandeling willen voortzetten. Indien zij de keuze maken om in de behandeling voort te zetten in het SKB, wordt het voor hen bekende behandelteam van het SKB aangevuld met een vaatchirurg uit het Slingeland Ziekenhuis.


ReageerReageer

Reacties

Uw reactie op Vaatchirurgen naar SKB Winterswijk

(Let op: de nicknaam die u opgeeft zal zichtbaar zijn.)